Atatürk İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Herkes daha iyiye ulşamak için çalışsın.Çevresiyle etkileşim kurabilen,problem kazanma becerisi kazanmış,insanlık değerlerine sahip çıkan,kendini yönetebilen,yaratıcı düşünceye sahip,zamanı verimli olarak kullanabilen,araştırmacı,özgür,düşünceye sahip,eleştirel düşünen sorgulayıcı,estetiğe önem gösteren,risk alabilen,duygusal dengeli,kendine ve başkasına değer veren,okulu ve öğrenmeyi önemseyen,moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek.

Misyon: 0Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara günümüz çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazanmak için buradayız.

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: futbol turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cpataturkilk.meb.k12.tr

Adres - ENSAR MAH. VİRANŞEHİR CAD. A BLOK SİTESİ ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 91A CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :normal öğretim

Yerleşim Yeri - ENSAR MAH. 1009 CAD. NO 165 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA